Hát én még olyanról nem hallottam volna, hogy tojásos ételeket fagyasztottak volna, de én adnék neked tippeket! Csinálhatsz belőle tojásos nokedlit, kaszinótojást, sütiket süthetsz!!! Vagy egyszerűbb, ha a googl.hu-ra mész és ott tojásos finomságokat keresel!:)
2009. jún. 1. 10:59
2/13 anonim válasza:
Szerintem sincs túl sok tojásos étel, amit le lehetne fagyasztani.. CSinálj pl. piskótát 8tojásból, ezzel máris elfogyott a tojás majdnem egyötöde..
2009. jún. 1. 11:30
3/13 anonim válasza:
csinálhatod monjuk azt, hogyha többen vagytok a családban akkor :
5-6 tojást kikeversz lazán, nem muszáj habosra
bele összekockázol hagymát
kolbászt
szalonnát
sajtot
majd két percig kevergeted láng felett...
mmm nagyon finom :D
2009. jún. 1. 11:32
4/13 anonim válasza:
Bármilyen meglepő,de jól záródó dobozban az egész tojást is le lehet fagyasztani,csak kiengedés után azonnal fel kell használni.,ezért célszerű egy dobozba annyit tenni,amennyit egyszerre felhasználsz.
A tojásfehérjét pedig szintén leszoktam fagyasztani,ha csak a sárgáját használom fel.
Ha nagyon sok a tojásom,én sem élek állandóan tojásos ételeken,sütiken.Nyugodtan kipróbálhatod.
2009. jún. 1. 11:33
5/13 anonim válasza:
Csinálj tojáspörköltet! Egy családnak kell hozzá min. 15 db tojás!
2009. jún. 1. 11:50
6/13 anonim válasza:
Madártej is finom 15 tojásból :)
2009. jún. 1. 13:29
7/13 anonim válasza:
a piskótát le lehet fagyasztani,mondjuk nem kőr alakban praktikus, hanem pl csíkokban, kockákban, jó lesz somlóinak vagy bármilyen öntettel, pudinggal később
2009. jún. 1. 16:42
8/13 anonim válasza:
A galuskát, a tojásfehérjét én le szoktam fagyasztani, és a sütik legtöbbje is kibírja. Ami még eszembe jut: rántotthús, rántottsajt (mindkettőt még nyersen is fagyaszthatod, és előkapod, ha kell, és megsütöd). Azonnali fogyasztásra: madártej, palacsinta, bundáskenyér, rántotta, tükörtojás, rántott főtt-tojás(panírozva, mint a húsnál).
2009. jún. 1. 20:37
9/13 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek
2009. jún. 2. 10:25
10/13 anonim válasza:
tudod mit gyúrjál belőle tésztát
én szoktam vagy te nem?
abbol jó sokat tudsz csinálni és nem kell tésztát venned a boltban
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!