I am God kérdése:
A rizses vagy tojásos lecsót szeretitek jobban?
Figyelt kérdés
2012. jan. 26. 23:49
11/17 anonim válasza:
Én leginkább magában,friss,puha kenyérrel. De ha a kettő közül kell választani,akkor tojásos.kolbásszal nem szeretem énsem
12/17 anonim válasza:
A tojásos töklecsót. :-) A normál lecsót megeszem,de amit szeretek, az a töklecsó (paprika nélkül) sok tojással.
13/17 anonim válasza:
tojásos lecsó nálunk a favorit. a hagyma előtt egy kis füstölt szalonnát alápirítani- mennyei.
14/17 anonim válasza:
Rizzsel és cukorral. Meg kenyérrel :D
15/17 anonim válasza:
rizses akkor eszem mikor nem nagyon veszünk friss zöldségeket( télen ősszel )
nyáron jöhet a tojásos minden mennyiségben és az finomabb is azután pedig egy jó nagy dinnye :)
a sima is isteni csípősen!
16/17 anonim válasza:
a tojásosat nem szeretem.
de szabad nekem, ugy-e, ezért nem pontoztok le ??!!!
17/17 anonim válasza:
Rizseset, de azt nagyon. :) Tojást nem nagyon eszem, nem is szeretem túlzottan. Egyébkent a natúr lecsót is imádom, hú azt hiszem most meg is kívántam, ez lesz az ebéd. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!