Szeretitek Nigellát? :D
Figyelt kérdés
Én mit meg nem adnék egy ilyen feleségért:P2012. jan. 14. 15:56
1/9 anonim válasza:
nagyon :D
nekem ma anyum Nigella receptje alapján csinált felfújtat.
17/F
2/9 anonim válasza:
Igazad van , Kérdező!:) Ennivaló ő maga is-:)) Bár én nő vagyok, de határozottan kedvelem. Átjön, hogy szeret egy jót enni, de meg is főzi. -)))
3/9 anonim válasza:
Igen, és ki is próbáltam pár ötletét, attól viszont feláll a szőr a hátamon, hogy kibontott hajjal süt-főz. Ettől eltekintve azt mondom, szeretnék úgy főzni és olyan nőies lenni, mint ő.
26/N
4/9 anonim válasza:
Én is szeretem, de mivel nőből vagyok, nem kérném meg a kezét:)))
ui: a legjobb nőt is unja valaki...:)
5/9 anonim válasza:
Igeeeen! :D A csupacsokis receptjei a kedvenceim. Igaz, nem túl sok receptjét csináltam meg eddig, mert így is folyton a kilókkal (kilók ellen) harcolok.
ui: vmelyik válaszolónak, aki a kibontott hajat kifogásolta: ha megnézel egymás után 3 különböző főzős műsort, hányban néznek úgy ki a szakácsok, mint akik tényleg főznek? Egyikben sem :P
6/9 anonim válasza:
Igazad van :) csak amíg Gordon hajába nem tudok beleköti, vagy Jamie Oliverébe, esetleg a Paprika tévés "sztárjainkéba", addig Nigellának feltűnően hosszú és még feltűnőbben kibontott a haja :) egyébként tényleg igazat adok Neked (a hajat azért ragadtam ki, mert én kendőben sütök-főzök, ő meg ... mindegy, nem ez a lényeg :) )
7/9 anonim válasza:
Persze, értem, hidd el, én sem lógós hajjal főzök itthon (sztem ő sem), de mondjuk a paprikán azért látni cifra dolgokat mástól (főként a női szereplőktől) is :)
8/9 anonim válasza:
Istennő! :) Mit meg nem adnék a konyhájáért... :) És a tudásáért. De már szerencsére jó úton haladok a megvalóstásig. :) Mellesleg én is szoktam kibontott hajjal főzni, ha épp aznap egésznap ki volt bontva a hajam, nem jut eszembe, hogy főzés előtt összekössem, pláne, hogy kendőt tegyek rá.
9/9 anonim válasza:
jöhetne hozzám főzni, bár akkor lőttek a fogyókúrámnak ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!