Főztök olyan ragulevest, amibe nem tesztek tárkonyt és tejes dolgokat? Ha igen, hogyan?
Figyelt kérdés
2012. jan. 25. 10:36
1/6 anonim válasza:
Kakukkfű, majoranna, oregánó.
Tej helyett liszttel sűrítsd.
2/6 anonim válasza:
szoktam, olyanmint egy minestrone vagy húsleves kevés lével és sok hússal,sok zöldséggel.
Nem sűrítem
3/6 A kérdező kommentje:
igen, de hogyan főzitek? nincs gondom a tejes dolgokkal, csak szeretnék most e nélkül főzni ragulevest, olyat, amit egy vendégségben ettem.
Nagyon finom volt, volt benne kockára vágott csirkemell, zöldségek és petrezselyemzöld. A leves színe sárgás volt, szerintem volt benne liszt, pirospaprika és leveskocka.
szóval, én a részletekre is kíváncsi vagyok
2012. jan. 25. 10:48
4/6 anonim válasza:
én csinálok egy hagymás alapot arra szórom a húst, zöldséget. megszórom liszttel,átpirítom. Majd felöntöm vízzel. Megfőzöm.
5/6 anonim válasza:
Vajon megpárolom a hagymát zöldborsót, zöldséget, pici liszt, bele a húst, felöntöm vízzel. Egy két babérlevél, esetleg leveskocka.
6/6 doboszoli válasza:
Ugyanúgy, mint a 10:50-es, csak a lisztes szórás nálam kimarad. Zöldségelése mint a húslevesé. Májgaluskával, és a benne főtt aprólékkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!