Tortacsodák - honnan tudnék ilyen dolgokat beszerezni?
-Tortadíszek
-Ehető díszítés
-Ehető ételfesték
-Marcipán bevonatok
-Cukrászati kellékek/eszközök
-Ehető cukrászati porok
Ilyeneket honnan tudnék beszerezni? Esetleg tud valaki olyan oldalt, ami ilyenekkel foglalkozik? :)
Hasonló tortákat szeretnék gyártani, mint ami az Ultimate Cake-offban vannak :) Aki nézi azt a lélegzetelállító esküvői tortás műsort, tudja miről bezsélek ;D
Olvastam valahol egy fórumon, hogy a Dr.Oetker-nek milyen cukrászati kiegészítői vannak. Hát leesne az állad, ha látnád! Persze nem Mo.-n, Angliából szerzi be a cuccokat hozzá :(
Van választék azért itt is bőven, de nem akkora. Cukrászati kellékeket meg ilyesmiket viszont könnyű szerezni, elég bemenni egy cukrászatos boltba. A mi kisvárosunkban is van egy ilyen, ha nagyvárosban laksz, ott biztos találsz. Hátha tanácsot is tudnak adni az ehető díszekhez, meg ilyesmikhez.
én innen szoktam - [link]
ha pesti vagy, személyesen is lehet vásárolni, a Mammut bevásárlóközpont mögött van a bolt egy kis utcában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!