Tortába való könnyű, tejszínhabos GESZTENYÉS krémet tudnátok ajánlani?
Figyelt kérdés
Nem vajas-cukros, kavart krémre gondolok.2012. jan. 24. 14:10
1/4 anonim válasza:
2dl tejben 3 evő kanál lisztet főz sürüre ,ha kihült 1 lereszelt geszetenye masszát keverj bele, Majd 3 dl hulala habot verj keményre és tegyél hozzá habfixálot vagy zselatint. Ezt keverd a gesztenye krémhez. Izlés szerint tegyél bele rumot..
2/4 anonim válasza:
nálunk nagyon bevált, könnyű, finom és egyszerű: felverem a habtejszínt (kis cukrot lehet beletenni, de nálunk jobban szeretik, ha nincs, csak ami a gesztenyében van)
+ utána belekeverni a gesztenyemasszát - és kenni rá a piskótára - kész. A legkedveltebb tortánk -dísztés lehet habbal (nem hiányzik sem a cukor, sem a margarin, sem a rum tolakodó íze, borzasztóan finom - hm,de ennék most is:)))
3/4 anonim válasza:
Én így csináltam:
Dr. Oetker tejszínízű Habpor (gyors, mert nem kell főzni :)), hozzá a lereszelt gesztenyemassza, és vaníliáscukor. Illetve habfixálót hozzá, akkor jobban "megáll" :)
Isteni lett.
4/4 anonim válasza:
1 csomag vaníliás pudingport megfőzök 3 dl tejjel, 3 evőkanál cukorral. Kihűtöm, közben többször megkavarom, hogy ne bőrösödjön be. 1 csomag (25 dkg) gesztenyemasszát belekavarok, majd hozzáadok 5 dl felvert tejszínt is. Nagyon finom, habos krém lesz belőle. Nekem ez a kedvencem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!