4 napot kibír a hűtőben a hús? A harmadik nap végén lett lesózva.
Figyelt kérdés
2012. jan. 22. 13:52
1/5 anonim válasza:
annyira sz.r íze lesz mert a só az összes ízt kiszívta belőle
bár attól függ hogy szelet hús klopfolva vagy egy 3kilós tarja,egyben
2/5 A kérdező kommentje:
Szeletelt lapocka. A sóban biztosan nem állt túl sokat, máskor is ennyit szokott. Csak a hűtőben nem tartottam ennyit. De akkor valószínű nem romlott meg?
2012. jan. 22. 14:37
3/5 anonim válasza:
Elvileg friss húsnak ennyit ki kell bírnia . Attól függ, hogy hány napig állt az üzletben mielőtt megvetted.Mikor sóztad nem volt síkos a tapintása?Mert az már a romlás jele.No, meg a szaga...
4/5 A kérdező kommentje:
Talán egy kicsit síkos volt, de nem jobban, mint máskor. Az a baj, hogy sajnos eléggé undorítónak találom a nyers húst, ezért nem tudom, hogy rossz szaga volt-e, mert mindig annak érzem. Csak hát ha sült húst akarok enni, akkor muszáj a nyerssel is kapcsolatba kerüljek :D
Egy fél órája sül, most néztem meg, most már nem érzem büdösnek (nincs már nyers szaga). Akkor ha sülve nem büdös, akkor jó lesz? Amúgy egy elég nagy forgalmú tescoban vettem, gondolom, ott nem áll napokat.
2012. jan. 22. 15:05
5/5 anonim válasza:
Nem lesz bajod tőle, végül is, ha kellő ideig, kellő hőfokon sütöd jó lesz . Esetleg kicsit száraz lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!