Van 3 üveg borom, az egyik 79-es, a másik 75, a harmadik 73, hol lehet bort beadni?
Figyelt kérdés
azt szeretném kérdezni h Egerben van-e olyan üzlet v bolt v vmi ami foglalkozik bor bevétellel mert el szeretném adni mind a 3at mind3 bor magyar és vörös és azt hiszem elég jó pénz jönne belőle ezért adnám el nem tudja valaki h hol lehet beadni?2010. nov. 14. 09:19
2/8 Kriszti83 válasza:
Próbálkozz bort árusító üzletekben. Megfelelően voltak tárolva? Mert ha nem, akkor "szétestek".
3/8 A kérdező kommentje:
picében volt tárolva rendes palackban télen 15C be nyáron meg 20C be és napfény nem érte
2010. nov. 14. 09:57
4/8 anonim válasza:
ha nincs róla származási papír nem ér semmit vagyis csak minimális összeget adnak érte.Meg ha ruskós az alja az sem kell senkinek.
5/8 anonim válasza:
nekem van 7 üveg 1910 es normandiai boron,mennyit érhet?
6/8 anonim válasza:
nekem van 7 üveg 1910 es normandiai borom,mennyit érhet?
8/8 anonim válasza:
utolso vagyok. a Normandiaibol. Magyarbol nemkell, van már 75ösöm nekem is pár üveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!