Ha a túrótorta lapjaira, a túró alá banánt rakok, díszíteni pedig meggyel fogok, akkor nem lesz rossz íze? Vagy nem túlzás rá 2 fajta gyümölcs?
túrót felhasználás előtt vagy törd át szitán, vagy nagyon tiszta húsdarálón darál át (én ezen szoktam, igaz húst sose daráltam még vele), ill. előbb csináld meg a túrós krém alapot a zselatinnal, majd ezt lazítsd tejszínhabbal óvatosan, zselatin + fixáló nem kell, de vigyázz, ahogy egyik hozzászóló írta, gyorsan behúz a krém, azaz köt a zselatin
aztán, nem tudom, hogy akarod díszíteni a tortát marcipán szívvel, de a marcipán ha bármilyen tejszínkrémmel érintkezik, bevizesedik, elázik,
illetve, a meggy, főleg ha befőtt, könnyen levet ereszthet maga alá, "udvara lesz", ez is ronthat a torta esztétikáján, ezt elkerülheted úgy, hogy a lecsöpögtetett, nem kinyomkodott meggyet vastag réteg kristálycukron (nem -ban) tárolod a felhasználás előtti nap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!