SOS elfog olvadnia vajban a cukor?
Tortába csinálok vajas krémet, és már fél órája habosítom a cukorral meg a vanilliás cukorral, de még mindig ropog benne a cukor.
Elfog olvadni benne?
A recept nem írta hogy porcukor kellet volna. :(
Legközelebb porcukorral csináld, az gyorsabb, biztosabb.
Vagy ha olyan krémet csinálsz, akkor a másik részébe felolvasztva tedd. (Pl diós-vajas krém esetén Pici vízzel a tűz fölött megolvasztod a cukrot, majd belekevered a diót, ha kihűlt hozzá a vajat..)
Most meg keverd csak. Kanállal erőssel az edény falához dörzsöléssel is rásegíthetsz. Vagy egy kis rum és egyéb folyékony hozzávaló is hat egy picit. Kitartást! :)
hideg vajkrémet, mindig porcukorral habosítunk, kristálycukorral csak úgy, ha előtte belőle vízzel golyópróbáig szirupot főztünk
legközelebb tudni fogod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!