Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hány féle füszert tartotok...

Hány féle füszert tartotok otthon?

Figyelt kérdés
2012. jan. 18. 11:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
tetro, hidd el, hogy lehet. Exem anyja pocsék kaját főzött. A húslevese forró, zsíros víz volt. Nem ettél még rossz kaját, ha ezt mondod.
2012. jan. 18. 12:54
 12/19 anonim ***** válasza:
Nálunk 30-40 féle fűszer van itthon.
2012. jan. 18. 13:10
 13/19 anonim ***** válasza:

Kezdő háztartás, főzni nagyon szerető, de rendkívül egyedien étkező emberkével (ez vagyok én):

só, fekete bors, szegfűszeg, fahéj, bazsalikom, oregánó, kakukkfű, curry, kurkuma, fokhagymasó, szárított medvehagyma, babérlevél, kapor, házi vegeta, házi (kizárólag édes) pirospaprika, egyénileg készített fűszerolajak, valami sültkrumplifűszer (ajándékba kaptam), mézeskalács-fűszerkeverék, vaníliáscukor, vanília-, rum-, mandulaaroma... Most hirtelen ennyi jutott eszembe. :)

2012. jan. 18. 13:24
 14/19 tetro ***** válasza:
kezdő háztartás vagyok, kettesben élek a húgommal. én főzök. borsból 13féle van itthon. de bazsalikom is van háromféle külön. több üvegnyi esszencia. alkoholos italok süteményekhez. 10 féle olaj, ebből 5 olíva attól függően mihez kell. de van hoisin szósz, asa foetida, savanyításhoz szumák, különböző paszták, ja meg pastak. külön ázsiai meg olasz kajákhoz. különböző anyagok sűrítéshez. rengetegféle liszt. többféle chili, őrölt, darált és friss változatban. meg némi aji picante. és mindez a világ minden tájáról összegyűjtve. persze én ételfetisiszta vagyok. szóval nincs probléma. veled nincs :D
2012. jan. 18. 14:17
 15/19 anonim ***** válasza:
OFF A 8-as válaszolónak: A tréfa szokott ízetlen lenni, az étel maximum íztelen.
2012. jan. 18. 14:23
 16/19 anonim ***** válasza:
Közben szeretném megkérdezni, hogy fűszereket nagy választékban hol kaphat az ember? Mert például a Tesco elég hiányos ezen a téren, sok fűszert nem találtam meg ott.
2012. jan. 18. 14:31
 17/19 tetro ***** válasza:
sanghai, hong kong, agrai piac, bogota... de ha nem akarsz utazgatni, akkor az Ázsia Bt a Vámház körúton :D
2012. jan. 18. 14:33
 18/19 anonim ***** válasza:
Vidéki vagyok, áruházakra gondoltam, amik országosak.
2012. jan. 18. 14:37
 19/19 tetro ***** válasza:
az reménytelen. webshop?
2012. jan. 18. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!