Ki hogy csinálja a süti tésztát hogy ne merüljön az aljára a gyümölcs?
Figyelt kérdés
Nekem mindig lekerül az aljára!2009. máj. 27. 08:26
1/3 anonim válasza:
A gyümölcsöt mielőtt ráöntöd a sütire be kell lisztezni. Szitában forgasd meg lisztben és utána öntsd a tészta tetejére. Igy csak egy kicsit merül le, a tetején/közepén marad.
2/3 anonim válasza:
Süsd 10-15 percig a tésztát, s csak utána szórd rá a gyümölcsöt!
3/3 anonim válasza:
Én is a lisztes verziót ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!