Káposztás tésztát le lehet fagyasztani?
Figyelt kérdés
2012. jan. 10. 21:28
1/7 anonim válasza:
Ne fagyaszd le! Nem túl jó, ha kienged szerintem. Ez nem az az étel, aminek jót tesz a fagyasztás.
2/7 anonim válasza:
Szerintem a pirított káposztát le lehet fagyasztani, de tészta nélkül.
3/7 anonim válasza:
Az elkészitett káposztát sokszor lefagyasztottam már, nincs semmi különbség a frissen készitetthet képest.
Tésztát is le lehet fagyasztani, de nekem nem izlik igazán kiolvasztás után, de sokaknak finom akkor is.
Viszont együtt semmi esetre sem fagyasztanám le.
4/7 anonim válasza:
Én is csak a pirított káposztát szoktam lefagyasztani!
5/7 anonim válasza:
Nyugodtan lefagyaszthatod. A tésztát ne főzd nagyon lágyra,akkor semmi baja nem lesz,ha kienged. Én a krumplis tésztán kívül mindenfajtát lefagyasztok.
6/7 anonim válasza:
ha éppen van egy adag maradékod, egyszer le lehet fagyasztani, meg is lehet enni. DE: szándékosan úgy nem készítenék semmilyen tésztát, hogy legafagyasztom, aztán majd egyszer előveszem.
fél óra alatt lehet minden tésztaféléből frisset készíteni. egyik fazékban forr a víz, a másikban készül a rávaló.ennyi:)
7/7 A kérdező kommentje:
Végül nem fagyasztottam le. Maradék volt, sajnáltam volna kidobni, de aztán inkább megettük. :)
Azért köszönöm a válaszokat!
2012. jan. 11. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!