Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell megcsinálni...

Hogyan kell megcsinálni paprikáson a hust?

Figyelt kérdés
egy normális házias receptre lenne szukségem. surgosen.. koszonom. :)
2009. máj. 24. 16:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Mi az hogy paprikásan a húst? Pörkölt? Vagy lecsósan?
2009. máj. 24. 17:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
A hagymát vágd apróra, egy kis olajon dinszteld meg, szórj rá egy kis sót, pirospaprikát, gyorsan öntsd fel kevés vízzel, a darabokra vágott húst tedd rá, majdnem lepje el a víz, fedőt rá, csak enyhén forrjon, néha kevergesd, a hús típusától függően 40-100perc alatt lesz kész, fűszerezd borssal, fokhagymával, pirosarannyal! Jó étvágyat!
2009. máj. 24. 18:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Ja, és tejföllel tálald! (ez a különbség a paprikás és a pörkölt között)
2009. máj. 24. 18:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!