Vannak jó ötletek, tippek kerti grillezéshez?
Kell hozzá grillsütő, faszén, husi, kolbász, krumpli....
Lehet hozzá előkészíteni friss saliból: uborka, paradicsom, retek, jégsaláta, kukorica, stb...
Egyébként ha még ma bepácolod a husikat, finomabb lesz. Lehet kapni mindenféle fűszereket: grill, BBQ, flekken. De Te is csinálhatsz fűszerkeveréket. A hagyma is nagyon finom sütve, meg a cukkini is. Mellé egy kis vörösbor vagy sör, ki mit szeret...
Milyen egyéb ötletre gondoltál?
Még két tipp:
-én mindig bepácolom előző nap a húst olajos pácba (tarjából szoktam csinálni)
-zöldséget és gombát is szoktam grillezni
Ja, és ami marad, alufóliába tekerem, parázson, vagy forró hamuban megsütöm.
Jó sütögetést!
Amúgy, ha szeretitek a csirkemájat, vegyetek hozzá szeletelt bacon szalonnát, ha felébe vágjátok a csíkokat, akkor is elég körbetekerni vele a májat (persze előtte lepucolni és megfelelő méretűre vágni), és ugyanúgy alufóliába bepakoljátok és úgy rá a grillre vagy a parázsba pár percre, annak nem kell sok), az is isteni finom! A másjra előtte tehettek majorannát, só nem kell, mivel a szalonnából kisülő zsír megsózza).
Tovább már nincs... :))))
de remélem tudtam segíteni!
(Az első és sörösdobozos válaszoló).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!