Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A hivatásos szakácsok, séfek,...

A hivatásos szakácsok, séfek, hogyan főznek meg olyan kajákat, amiket ők maguk nem szeretnek netán undorodnak tőlük?

Figyelt kérdés
Már többször gondolkodtam azon pl Gordon Ramsey-t nézve, hogy hogyan tud úgy megfőzni mondjuk egy polipot, hogy közben undorodik tőle. De mondhatnám a pacal pörköltet is. Vagy nem is ehet szakács az, aki nem szeret minden ételt? Ezt nehezen tudom elképzelni.
2012. jan. 2. 19:00
1 2
 11/11 bumbi02 ***** válasza:

Attól hogy valami nem ízlik, még érzi az ember az ízén, hogy rendben van-e vagy sem. (sós-e, édes-e, savanyú-e) És tudnia kell hogy milyennek kell lennie.

No meg az ilyen kóstolások során jön rá az ember, hogy ez végülis nem is olyan rossz.. Mióta konyhán dolgozok, nagyjából kétszer annyi dolgot szeretek, mint eddig szerettem, és jócskán tágult az ízvilágom is. (régebben ki nem állhattam, ha egy húst édes ízzel tálaltak, ma pedig már pazarlásnak tartom, ha valaki a húsokat csak sósan készíti el)


És igen, kóstolás nélkül lehetetlen főzni.

2013. okt. 7. 08:13
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!