Van olyan étel ami nem élőlényből készűlt?
Keresztkérdés:
Ki mondta h a kérdező azért írta ezt ki mert nem akar élőlényeket enni???
Csak mert pont úgy mondjátok h legyen fényevő. Sztem csak feltett egy (szerintem is) érdekes kérdést.
tablettás bor.
ugyan nem étel, de nem látott soha előlényt (növényt, állatot)
Az a baromi nagy helyzet, hogy nem Kannást írtam, hanem tablettást :)
Bár nem tudom, miből készül a tabletta, de volt már hozzá szerencsém, és a kocsmáros úgy adta a kezünkbe, hogy még rázzátok egy fél órát, utána ihatjátok :)
"Az a baromi nagy helyzet, hogy nem Kannást írtam, hanem tablettást :)"
Az a baromi nagy helyzet, hogy ez a szlengben ugyan azt a pacsuli bort jelenti amiről mindketten beszélünk. Az is nagy helyzet, hogy a közhiedelemmel ellentétben az ilyen "borok" nagy része, persze nem mind, de a többségük tartalmaz szőlőt.
"Bár nem tudom, miből készül a tabletta, de volt már hozzá szerencsém, és a kocsmáros úgy adta a kezünkbe, hogy még rázzátok egy fél órát, utána ihatjátok :)"
Írtam, hogy adnak hozzá aromát, amit tabletta formájában gyártanak. Rázogasd csak ha neked az jó, 3-400 Ft-ért lehet venni a termelői bor literjét, van ahol még ennyi se, szerintem inkább azt igyátok ha feltétlenül fejre akartok állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!