Van olyan étel ami nem élőlényből készűlt?
Kérdező: ez miért foglalkoztat téged?
A szerves anyagokra is szüksége van a szervezetedre.
De ha azt nézzük, akkor a tej és tejtermékekért, nem öltek meg egy élőlényt sem, a gyümölcsökből készült ételekért meg nem vágtak ki fákat.
Mégis, ha nem vágják ki a fákat, akkor nincs igazán bútor.
Természetesen, nem az esőerdőkre gondolok én, illetve arra, hogy a fakivágások után, parlagon maradjanak a helyek.
valóban a só nem szerves anyag, de szükségünk van rá, persze mértékkel és, ahogy minden más nyomelemre, de
azokat is többnyire élőszervezettel (hús, tejtermék, zöldségek)vesszük magunkhoz. jó esetben..., ha nem tablettázva:))
Hát nem nagyon, mivel mi is a természet részei vagyunk, a tápláléklánc tagjai, még akkor is, ha a modern ember, amennyire csak lehet, kivonja magát. :)
Teljesen természetes, hogy úgy alakult ki, hogy azt esszük, amit találunk. Ez a normális, minden élőlény így teszi.
Én inkább a műanyag ételeket vetem meg, hiszen na az aztán minden, csak nem természetes...
a paparikásban is a gumicsirkén kívül, minden élő szervezetből van:)) akár olaj, akár zsír, paprika, hagyma stb...
szóval a gumicsirkepaprkikás is sántít:))
Akkor mondjuk, gumicsirke E 112-vel és E 365-tel körítve.
Vagy kutyagumival, az ugyan szerves, de sosem élt (remélhetőleg) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!