Meddig kelesszem a sós kifli tésztáját?
Figyelt kérdés
2011. dec. 31. 16:57
1/2 anonim válasza:
40 -50 perc. Aztán ha megformáztad a kifliket akkor még tepsin 15-20 percet hagyd kelni.. Ha akkor kapcsolod be a sütöt amikor beteszed a kifliket ,akkor hő nem hirtelen éri a kelt tésztát . fokozatosan, fog kelni és sülni és szebb,finomabb lesz a kifli. A nagyimtol tanultam minden kelt tésztát igy csinálok.
2/2 anonim válasza:
ez az, hideg sütőbe kell tenni, ott a lassú melegedés közben is kel.
nyersen kb fél órát, utána kezhetjük sütni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!