A Tesco-ban kapható sajtos kiflinek, ami egy baconszalonna-szelettel van áttekerve, mi lehet a receptje?
Figyelt kérdés
Az a lényeg, hogy jó puha legyen a kifli sütés után. Találtam kiflirecepteket, egy csomót itt az interneten, de nem tudom, melyik lehetne jó.
Kérlek, írjátok le a hozzávalókat, meg a mennyiséget!
2011. dec. 1. 16:15
1/3 anonim válasza:
Tegyél bele a kenyértésztába főtt burgonyát, akkor puha lesz, én mindig adok hozzá.
3/3 anonim válasza:
Én szoktam csinálni, dagasztógépbe teszek kb 3 deci tejet, 1 kanál sót, 1 kanál cukrot, 4 kiskanál Flóra margarint, találomra lisztet (kb 25 dkg), kicsivel kevesebb, mint fél élesztőt, a gép megdagasztja (jó rugalmas tésztának kell lenni), majd megkeleszti, utána kifliket formázok belőle, lekenem tojással és megszórom rengeteg trapista sajttal, kicsit hagyom a tepsiben is kelni és közepes lángon megsütöm. Sajna pontos receptem nincs, mert már nem méricskélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!