A piskotarol honnan lehet tudni, hogy megsult-e, ha nem szabad kinyitni az ajtot, nehogy osszeessen?
Figyelt kérdés
2009. máj. 21. 17:14
1/7 anonim válasza:
10-15perc után,már kinyithatod....am kb 20perc alatt megsül...:):)
2/7 A kérdező kommentje:
koszi agyors valaszt. Hany fokon kell sutni azt nem tudod esetleg?
2009. máj. 21. 17:24
3/7 anonim válasza:
nagyon szívesen...:)hát azt sajnos nem..de ha netről van a recept,ott általában szokták írni,vagy keress egy olyan pikóta receptet,ahol írják...:)
4/7 anonim válasza:
Én mindig közepes lángon sütöm. 160-180 fok
5/7 anonim válasza:
Azzal nem szárítod? Én úgy 200on, gázsütőben. Amúgy valóban ki lehet nyitni 15 perc után, de rövid időre persze, és csak egy hústűt szúrj bele a közepébe, ne nagykést...:)
6/7 anonim válasza:
A piskótát 200 fokos előmelegített sütőbe tesszük 5 percig,majd levesszük a hőfokot 180 fokra.kb. 15-20 perc alatt megsül,ha lapban sütöd.Ha magasabb formában,akkor fél óra.Úgy tudod megállapítani,hogy megsült-e,hogy az ujjaddal benyomod kissé a tetejét és visszaugrik az ujjad helye,akkor jó,ha nem annyira rugalmas,akkor még sülnie kell.
maszatka
7/7 anonim válasza:
15 perc után ki lehet,utána mint a többinél,elő a villa vagy a tű!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!