A nyers marhacomb (Tatár-beefsteak-nek elkészítve) ehető-e vagy sem? Vagy csakis a bélszín jó erre a célra?
Figyelt kérdés
2011. dec. 30. 19:41
11/14 anonim válasza:
ki írta , hogy "évekig voltam szakács"...XDD.
Én csak háziasszony vagyok, és ne kötekedjünk az év utolsó napján.
mégegyszer BÚÉK:))
12/14 anonim válasza:
valami meglepő módon az oldalnak kb 300ezer látogatója van, akik 0-100 %.ig vannak pontozva, szerinted mennyi az esély rá, hogy 2 embernek azonos százaléka van? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!