Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A nyers marhacomb (Tatár-beefs...

A nyers marhacomb (Tatár-beefsteak-nek elkészítve) ehető-e vagy sem? Vagy csakis a bélszín jó erre a célra?

Figyelt kérdés

2011. dec. 30. 19:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

ki írta , hogy "évekig voltam szakács"...XDD.

Én csak háziasszony vagyok, és ne kötekedjünk az év utolsó napján.

mégegyszer BÚÉK:))

2011. dec. 31. 12:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 anonim ***** válasza:
valami meglepő módon az oldalnak kb 300ezer látogatója van, akik 0-100 %.ig vannak pontozva, szerinted mennyi az esély rá, hogy 2 embernek azonos százaléka van? ;)
2011. dec. 31. 13:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 anonim ***** válasza:
Akinem nem inge....:)))
2011. dec. 31. 17:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 anonim ***** válasza:
*akinek...
2011. dec. 31. 17:36
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!