Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A rakott kel finom így elkészí...

A rakott kel finom így elkészítve?

Figyelt kérdés

Ha a tetejére sajt mártást teszek? valamint az lenne még a kérdésem, hogy kell e a húshoz tojást ütni?

Köszönöm!!


2011. nov. 9. 11:31
 1/10 anonim ***** válasza:
Én a darált húst pörköltként készítem el, utána összekeverem a rizzsel, nagyon finom így, tojást nem teszek bele.
2011. nov. 9. 11:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 A kérdező kommentje:
Amúgy én sem szoktam, csak olvastam hogy úgy finomabb! De nem szeretném elrontani vele, azért kérdezem. :) Köszi a választ!
2011. nov. 9. 11:46
 3/10 Virág6 ***** válasza:
Ha raksz a tetejére sajtot,az isteni lessz.Nem kell a húshoz tojás.én is úgy készítem mint az előző válaszoló.
2011. nov. 9. 11:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
49%
ahogy írták az előzőek, de nem kell sajtmártást csinálnod, csak reszelj rá sajtot. annak pirulásáig süssed a rakottkelt.
2011. nov. 9. 11:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 A kérdező kommentje:
oké, köszönöm Nektek!
2011. nov. 9. 12:00
 6/10 anonim ***** válasza:

kel > hús+rizs > besamel > kel > hús+rizs > besamel > reszelt sajt.

Nekem ez a sorrend :)

2011. nov. 9. 13:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:

Rakott kelkáposztáról vagy rakott kelbimbóról van szó?

Nekem a kelbimbó csak a levesben jön be, nem szereti a család sem főzelékként, sem rakott egytálételként sem.

A rakott kelkáposztát viszont szeretjük. :)

2011. nov. 9. 14:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 doboszoli ***** válasza:

Nálunk a rakott kel/zöldbab, hurkával készül.

Ugye rizs, fűszer, hús.

Hurka mg csak-csak kerül.D)

2011. nov. 9. 16:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:

Így készítem: kelt felteszem sósvízbe főni

a darálthúst megdinsztelem egy kis olajon és teszek bele fokhagymát, majorannát , sót.

a rizst megfőzöm egy kis ételízesítővel.

a húst és a rizst összekeverem tejföllel, így sokkal szaftosabb.

Lerakom: káposzta, töltelék, káposzta a tetejére tejföl.

2011. nov. 9. 18:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
Akár kelkáposztából, akár hordós aprókáposztából készítem, én is a hurka-tölteléket használom. Nagyon sok ismerősöm azért tart a fagyasztóban készen vásárolt sütnivaló hurkát, hogy a rakott kel készítésekor időt takarít meg, mert csak kibontja a bőréből, és mehet a káposzta közé.
2011. nov. 9. 20:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!