Melyik virslit nem vennéd meg? Amivel már ráfaragtál? Rossz íz, büdös?
Nekem ez az Orsi,lehet,hogy csak én vagyok igy vele de amit még 2-3 éve árultak az szerintem megfelelet minőségileg. Idé 3 szor vettem ,és fura ize,volt és büdösnek is éreztem.
Az első zacskóval ,úgy voltam,hogy ez előfordulhat,de másik 2 is az furi volt. Pár hónap különbséggel vettem .
A bőség zavarában azt sem tudja az ember melyiket vegye, pláne most...:) sok noname virslit kipróbáltunk, vagy olyan, mint valami kenőcs, vagy szétreped gusztustalanul.
és nem mindig árfüggő, a drága is lehet pocsék.
pedig nem főzzük, csak melegítjük, ahogy az meg van írva.
sajnos a "debreceni" néven futó kis kolbászoknál is ugyanezt tapasztaltam.sütéskor kifordulnak "önmagukból"vagy a kolbászkarikák atomjaikra hullanak.
eleve a virslit nem kell főzni, mivel főtt húsból van, csak át kell melegíteni....(épp ezért lehet műanyagostól is vízbe tenni, sőt, legalább kevésbé megy el az íze úgy)
a műbeles meg bármilyen márkájú, az hulladék, normális virsli juhbélbe van töltve és 1500+ Ft/kg az ára
a legolcsóbb jó virsli a lidl. bécsi vagy cseh vagy épp milyen néven forgalmazott virslije 5 db van egy csomagban
Füstli, sajtli...
egyszer olyan gyomorrontásom lett tőle, hogy hánytam és 39 fokos lázam lett...
Szerintem.
A virslik ára jól fémjelzi a minőséget.
1000 forint alatt a kutyának sem, 1500-től már egész jókat lehet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!