Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A burgonyakeményítót hogyan...

A burgonyakeményítót hogyan kell adagolni? Ugyanúgy, mint a lisztet? Habarásra szeretném használni.

Figyelt kérdés
2009. máj. 20. 12:26
 1/1 anonim ***** válasza:
Én is szoktam ilyesmikre használni szóval nyugodtan.Szerintem nem kell annyi belőle mint a hagyományos lisztből.Ha teszel hozzá folyadékot látni fogod menyire "duzzad" és vehetsz is el belőle ha soknak látod.
2009. máj. 24. 15:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!