Ha krémlevest szeretnék csinálni a tejszint helyettesithetem benne tejes-fehér joghurttal vagy besamel mártással?
Figyelt kérdés
2009. máj. 20. 10:59
1/5 A kérdező kommentje:
és hogyan,a végén csak belekeverem és forralom egyet?
2009. máj. 20. 11:06
2/5 anonim válasza:
Mindegyiktől egész más íze, jellege lesz. A joghurttól savanyú lesz, a bsameltől meg főzelékes. Ha nem zavar, hogy az íze nem a megszokott lesz, akkor nyugodtan habarhatod ezekkel, vagy akár tejföllel a főzés végén.
3/5 anonim válasza:
Tejszín helyett inkább a tejet javaslom liszttel vegyítve.
4/5 anonim válasza:
Tejföl, kefir is lehet-mixerrel észrevehetetlen
5/5 anonim válasza:
hát én még besamel-lel sűrített levest nem hallottam,ez egy alap mártás nem sűritésre való.Egyébként helyettesítheted vele de keverd össze lissztel így krémesebb lesz amúgy a krémleveseket a legjobban úgy lehet sűríteni ha legírozod(tojássárgája+tejszín) és montírozod(vajdarabkák)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!