Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha krémlevest szeretnék...

Ha krémlevest szeretnék csinálni a tejszint helyettesithetem benne tejes-fehér joghurttal vagy besamel mártással?

Figyelt kérdés
2009. máj. 20. 10:59
 1/5 A kérdező kommentje:
és hogyan,a végén csak belekeverem és forralom egyet?
2009. máj. 20. 11:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyiktől egész más íze, jellege lesz. A joghurttól savanyú lesz, a bsameltől meg főzelékes. Ha nem zavar, hogy az íze nem a megszokott lesz, akkor nyugodtan habarhatod ezekkel, vagy akár tejföllel a főzés végén.
2009. máj. 20. 11:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Tejszín helyett inkább a tejet javaslom liszttel vegyítve.
2009. máj. 20. 12:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim válasza:
100%
Tejföl, kefir is lehet-mixerrel észrevehetetlen
2009. máj. 20. 14:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
hát én még besamel-lel sűrített levest nem hallottam,ez egy alap mártás nem sűritésre való.Egyébként helyettesítheted vele de keverd össze lissztel így krémesebb lesz amúgy a krémleveseket a legjobban úgy lehet sűríteni ha legírozod(tojássárgája+tejszín) és montírozod(vajdarabkák)
2009. máj. 20. 16:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!