Mikor érdemes elkezdeni a karácsonyi sütés főzést? Melyik ételt mikor kezdhetem el?
Figyelt kérdés
Ezeket készíteném el: Kocsonya, diós zserbó, tiramisu, majonézes burgonyasaláta, töltött káposzta. Karácsony napján is főzök, de azok más dolgok. Húsleves, sült csirke, rántott hal. Szóval azokat frissen készítem. De ezeket mikor?2011. dec. 21. 05:47
1/6 anonim válasza:
Zserbó, töltött káposzta mehet akár most is. A kocsonya is eláll, ha jól tudom (én sosem készítettem), de egy éj kell, h. hidegen megdermedjen. A majonézes burgonyasalátát és a tiramisut én vagy aznap vagy max. előző este csinálnám meg.
2/6 anonim válasza:
ma mindennek nekiállhatsz, a sorrend folyamatos péntekig.
zserbó, káposzta, holnap konyonya,pénteken tiramisu és a majonézes krumpli.
nem tudom Te hogyan csinálod a maj.krumplit, de én először csinálok egy jó cukros-ecetes levet, amiben a lilahagymás főtt krumpli áll egy éjszakát. magát ezt a krumplisalátát is szeretjük, szóval hagyok így is belőle. a többit leszűröm, és összekeverem a jó pikáns
tejfölös-mustáros majonézzel.az ecetes lé átjárja jól a krumplit, így szerintem még finomabb.csak tipp.
üdv, jó főzöcskét, és Boldog Karácsonyt:))
3/6 anonim válasza:
konyonyát ne csinálj, csakis kocsonyát:))
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi :)
De ha megvan a konyonya receptje és az is nagyon finom, akkor küldheted :D :D :D
Boldog karácsonyt Nektek is :)
2011. dec. 21. 08:10
5/6 anonim válasza:
Zserbó, kocsonya, káposzta akár most is.
Tiramisu, salik pénteken.
6/6 anonim válasza:
szia.én ma csináltam zserbót,mézes krémest,diós és mákos beiglit,töltött káposztát.holnap fogom csinálni még a kókusztekercset ugyan az nem ünnepi sütemény meg főleg nem karácsonyi de kislányom szereti és még holnap fogok marcpángolyót és sós kiflit is sütni.24én frissen csinálom a husilevest és a rántott csirkemellet majonézes krumplit,franciasalit,rizibizi.krumplipüré görög sali.szóval ma elkeztem és végülis 3napig sütök fözök:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!