Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Bejgli puhítása?

Bejgli puhítása?

Figyelt kérdés
Holnap csinálnám meg karácsonyra a bejglit (diós és mákos) és ha becsomagolom folpakba akkor megpuhul? vagy mit tegyek, hogy ne száradjon ki hétvégéig?
2011. dec. 19. 21:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha kihült, csomagold folpakba, akkor nem lesz semmi baja, csak megpuhul annyira, hogy finom lesz.
2011. dec. 19. 21:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
igen én is erre gondoltam, csak még nem próbáltam... köszönöm!!!
2011. dec. 19. 21:33
 3/5 doboszoli ***** válasza:
Nyereg alatt? D)
2011. dec. 20. 06:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Megfelelő zsíradékmennyiség kell hozzá akkor nem lesz száraz.
2011. dec. 20. 13:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
kloffolóval:??????????????
2011. dec. 21. 21:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!