Bejgli puhítása?
Figyelt kérdés
Holnap csinálnám meg karácsonyra a bejglit (diós és mákos) és ha becsomagolom folpakba akkor megpuhul? vagy mit tegyek, hogy ne száradjon ki hétvégéig?2011. dec. 19. 21:20
1/5 anonim válasza:
Ha kihült, csomagold folpakba, akkor nem lesz semmi baja, csak megpuhul annyira, hogy finom lesz.
2/5 A kérdező kommentje:
igen én is erre gondoltam, csak még nem próbáltam... köszönöm!!!
2011. dec. 19. 21:33
4/5 anonim válasza:
Megfelelő zsíradékmennyiség kell hozzá akkor nem lesz száraz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!