Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A cukorsziruppal készült...

A cukorsziruppal készült diótöltelékem eláll a hűtőben egy hétig? És beletehetem majd a zserbóba amit sütök? Esetleg fagyasszam le?

Figyelt kérdés
2011. dec. 17. 19:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Biztos ami biztos tedd be inkább a fagyasztóba..
2011. dec. 17. 19:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
30% felett a cukor tartósít.Felesleges fagyasztani
2011. dec. 17. 19:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
simán eláll a hűtőben, nem kell fagyasztani.
2011. dec. 17. 19:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim válasza:
Eláll a hűtőben
2011. dec. 17. 19:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! És a zserbóba akkor belesüthetem?
2011. dec. 17. 19:39
 6/9 anonim ***** válasza:
igen, egy hét múlva is nyugodtan belesütheted:)
2011. dec. 17. 20:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2011. dec. 17. 23:36
 8/9 anonim ***** válasza:
szobahőmérsékleten sem romlik meg
2011. dec. 18. 00:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Már a hűtőben pihenget :)
2011. dec. 18. 11:32

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!