Mondanátok egyszerűen elkészíthető karácsonyi sütiket amivel megtudnámlepni a családtagjaimat?
Gondoltam idén meglepem őket egy kis finomságal,ki ne örülne ennek?!:) de semmi őtletem nincsen kérlek segítsetek!:)
17/L
- kókuszgolyó
- piskótatészta alap, amibe beleszórsz gyümit, csokidarabocskákat, lekvárral kened, mákot teszel a tésztába, stb.
- babapiskótát, almát, banánt, narancsot, stb. felkockázod üvegtálba teszed, leöntöd csokipudinggal, összekevered (h olyan jó krémes legyen mhol), hűtőbe, aztán tálkákba szeded, tejszínhabba, apróra vágott mogyival (dió) kínálod
- linzer, isler
- pogi
...
Ez egy egyszerű, klassz recept.
Az a titka, hogy először a vajat és a cukrokat kell összekeverni, majd abba mandula, és végül a liszt.
Egyszerű, finom és karácsonyi a mandula miatt. (Én ilyenkor meg szoktam bolondítani egy kis mézeskalács fűszerkeverékkel vagy fahéjjal).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!