Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A jérce húst hogy kell megsütn...

A jérce húst hogy kell megsütni hol lehet venni?

Figyelt kérdés
2011. dec. 9. 20:46
 1/7 anonim ***** válasza:
A jerce az nem fiatal csirke?
2011. dec. 9. 20:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát valami olyasmi lehet.
2011. dec. 9. 20:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem csirke csak kisebb tyúk.
2011. dec. 9. 20:50
 4/7 anonim ***** válasza:

De, tulajdonképpen csirke, mert a tavasszal kelt csirkét nevezik ősz végén jércének, mikor épp csak elkezd tojni

Nálunk rántani szokták. Nem kell sokáig főzni/sütni, mert még "gyenge" hús.

2011. dec. 9. 20:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:

venni pedig általában falun lehet és érdemes

olyan ház körül kapirgálóst

2011. dec. 9. 21:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
77%
A jérce fiatal tyúklány amelyik elkezd tojni, mivel van jércetojás.
2011. dec. 9. 21:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 doboszoli ***** válasza:
Utolsó kettőnél a pont!
2011. dec. 10. 06:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!