A jérce húst hogy kell megsütni hol lehet venni?
Figyelt kérdés
2011. dec. 9. 20:46
2/7 A kérdező kommentje:
Hát valami olyasmi lehet.
2011. dec. 9. 20:49
3/7 A kérdező kommentje:
Nem csirke csak kisebb tyúk.
2011. dec. 9. 20:50
4/7 anonim válasza:
De, tulajdonképpen csirke, mert a tavasszal kelt csirkét nevezik ősz végén jércének, mikor épp csak elkezd tojni
Nálunk rántani szokták. Nem kell sokáig főzni/sütni, mert még "gyenge" hús.
5/7 anonim válasza:
venni pedig általában falun lehet és érdemes
olyan ház körül kapirgálóst
6/7 anonim válasza:
A jérce fiatal tyúklány amelyik elkezd tojni, mivel van jércetojás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!