Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Egy jó menü évfordulós meglepe...

Egy jó menü évfordulós meglepetés vacsira?

Figyelt kérdés
Semmi ötletem...vendéglátást tanultam, a terítéssel meg ilyenekkel nem lesz gondom, de a menü...hát bajban vagyok rendesen. :) Egyszerűen nem tudom eldönteni mi legyen...nem akarok túl bonyolultat, se olyat ami erős szaggal jár (tehát rántott hús meg ilyenek kiesik). Szóval valami olyat szeretnék, ami gyorsan megvan, egyszerű, de mégis nagyszerű és laktató...ajánlanátok nekem ilyen fogásokat? Amiket mondjuk ti szívesen elkészítenétek, fogyasztanátok egy ilyen alkalomkor. :) Előételt, főételt és desszertet is szeretnék. Köszönöm előre is mindenkinek!
2011. dec. 9. 13:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
*gyümölcsösnek tűnik....
2011. dec. 9. 16:24
 12/14 A kérdező kommentje:
Juj ez az utolsó menü nagyon tetszik...a gyümölcsleves jó ötlet, úgyis azzal vagyok bajban, hogyan tartsam melegen addig az ételeket, amíg hazaér. :) Ezekből meg egyik se olyan, hogy hidegen már nem finom...mondjuk ha a sütőt bekapcsolom legalacsonyabb hőfokra, akkor csak nem sül tovább vagy ilyesmi...nem tudom pontosan hány fok lehet a sütőben, gázos és csak 1-től 8-ig vannak a fokozatok, de neten is többféle táblázatot találtam...szerintetek ha 1-esre beállítom, lesz baja a kajának? :) Mert szépen ki szeretném előre tálalni, és nem akkor kínlódni a szedéssel. És akkor így csak a főételt kellene betenni a sütőbe melegre, a levest meg a desszertet a hűtőbe beteszem. :)
2011. dec. 9. 18:57
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

a jó időzítés a lényeg. ha tudod, hogy mikor vacsoráztok, szamítsd bele a leves elfogyasztását is, a kész kiporciózott főételt tartsd lekapcsolt meleg sütőben. csak tipp, nem tudom biztosan. esetleg alufóliázva,azt gyorsan lekapod róla.

másik a szintén langy melegen tartott főételt, egy fél percre mikrózni esetleg.

2011. dec. 9. 19:41
 14/14 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nincs itthon. :( Ma reggel elment, vasárnap fog jönni délután, de fogalma sincs mikor ér haza. 1,5 órával előtte tud szólni, mikor hazaér. Mondjuk akkor megpróbálok mindent előre elkészíteni...hátha jól időzítek :)
2011. dec. 9. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!