Mézeskalácshoz segítség?
Tavaly elszúrtam az egészet, és a kukában landolt, ezért most várok pár tanácsot, hátha tudtok segíteni. Még írókázni sem kezdtem el, mert a megsült sütemény, felhólyagosodott, és be is repedt, ezért ment a kukába, már megenni se volt kedvem, mert ajándékba szántam, dísznek. Ez volt tavaly.
Tegnap meggyúrtam a sütit, és fél kávéskanál szódabikarbónát tettem bele. Nem lesz túl puha a díszem?
Ha kisült a mézeskalács, akkor mennyit kell várnom, mire leönthetem a terülőmázzal? Ha már leöntöttem, utána mennyit kell várnom, míg írókázhatok rá?
Nem változik az íróka állaga, amíg várom, hogy száradjon a terülőmáz? Nem lesz folyós vagy akármi? Végül mit tudok csinálni a megmaradt mázból?
Nagyon boldog lennék, ha valaki minden kérdésemben tudna segíteni. Előre is köszönöm.
és fontos hogy a sütési időt tartsd be mert én az első adagnál kb 12 percig sütöttem és kicsit megégett az alja, a többi 3 tepsivel már 8-9 percnél kivettem. picit hűlt aztán ettük, finom lett.
még annyi hogy a mézet a végén csurgasd bele, csak azért mert lehet nem kell a 1.25dl bele.egy jól nyújtható tésztát kell hogy kapj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!