Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A mézeskalácshoz a cukormázat,...

A mézeskalácshoz a cukormázat, muszáj tojásfehérjével csinálni, vagy van más lehetőség is?

Figyelt kérdés
Barátom nem eszik nyers tojást, (így kimarad olyan finomságokból mint a tiramisu)hogyan tudnám kikerülni a tojást? Vagy meggyőzni, hogy nem lesz semmi baja tőle?
2010. dec. 19. 23:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
porcukrot keverj össze vízzel, hogy jó sűrű masszát kapj. kell pár nap, mire kifehéredik, de akkor majdnem olyan szép lesz, mint a tojásos
2010. dec. 19. 23:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm,kipróbálom :)

Színezni is lehet? Ugyanúgy megkeménykedik mint a tojásos verzió?

2010. dec. 19. 23:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Kukorica-, vagy burgonya keményítőt kikevered vízzel. Ugyanolyan lesz, mint a tojásfehérje. Színezhető.
2010. dec. 19. 23:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
a porcukros változat is keményedik, színezhető
2010. dec. 20. 00:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim válasza:
vannak dr. oetker mázak is, amik megkönnyítik a dolgot
2010. dec. 21. 14:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!