A mézeskalácshoz a cukormázat, muszáj tojásfehérjével csinálni, vagy van más lehetőség is?
Figyelt kérdés
Barátom nem eszik nyers tojást, (így kimarad olyan finomságokból mint a tiramisu)hogyan tudnám kikerülni a tojást? Vagy meggyőzni, hogy nem lesz semmi baja tőle?2010. dec. 19. 23:02
1/5 anonim válasza:
porcukrot keverj össze vízzel, hogy jó sűrű masszát kapj. kell pár nap, mire kifehéredik, de akkor majdnem olyan szép lesz, mint a tojásos
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm,kipróbálom :)
Színezni is lehet? Ugyanúgy megkeménykedik mint a tojásos verzió?
2010. dec. 19. 23:23
3/5 anonim válasza:
Kukorica-, vagy burgonya keményítőt kikevered vízzel. Ugyanolyan lesz, mint a tojásfehérje. Színezhető.
4/5 anonim válasza:
a porcukros változat is keményedik, színezhető
5/5 anonim válasza:
vannak dr. oetker mázak is, amik megkönnyítik a dolgot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!