Ehhez a recepthez jó a sissy krémfehér sajt? vagy milyen krémsajtra gondol?
A krémfehér sajtok valóban sósak, feta típusúak. a ricotta nem krémsajt, az szemcsés túró.
sütibe a Mascarpone (az a nagyon drága )vagy egyéb más natúr krémsajt jöhet számításba.
a tejföl lecsöpögtetés jó ötlet, de a tejföl savanyított termék, így csak olyan krémsajtszerűséget kapunk, ami pl kenyérre kenve finom.
sütibe kiérzik a savanykás íz.
a natúr krémsajtok , így a Maskarpone is "édes" (nem cukrozott, hanem természeténél fogva édes) tejszínből készülnek.
nagyon sok házi krémsajt recept van a neten, de, hogy édes süteménykrémnek finom-e, sajnos nem tudom.
én az üzemi technológiát ismerem, ami friss tejszínből készül, mindenféle oltás, (savanyítás) nélkül.(tejszínkrémsajt)
végülis a túrós palacsinta is nagyon finom, pedig a túró is savanykás és még citromhéjat, levet is teszünk bele, persze jó sok cukrot is.:))
személy szerint ehhez a süteménmyhez áldoznék a Mascarponéra, vagy a Philadelphiára.
Kérdésedre, lecsöpögtetett joghurtból is lehet krémes finomságot nyernünk, de az is savanykás lesz, ami úgy is finom, ha krémsajtként és nem sütikrémként használjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!