Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ehhez a recepthez jó a sissy...

Ehhez a recepthez jó a sissy krémfehér sajt? vagy milyen krémsajtra gondol?

Figyelt kérdés
[link]
2011. dec. 2. 18:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Natúr krémsajt, az kenhető krémsajt. Lehet kapni pl műanyag tömlőben, camping vagy boci sajtot. A ricotta is krémsajt, csak drága. Nem tudom milyen a sissy krémfehér sajt, de szerintem a krémfehér sajtok kicsit sósak.
2011. dec. 2. 18:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 A kérdező kommentje:
mascarpone jó lenne bele ?
2011. dec. 2. 18:50
 3/9 anonim ***** válasza:
50%

A krémfehér sajtok valóban sósak, feta típusúak. a ricotta nem krémsajt, az szemcsés túró.

sütibe a Mascarpone (az a nagyon drága )vagy egyéb más natúr krémsajt jöhet számításba.

2011. dec. 2. 18:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
21%
Én csinálnék a helyedben. Tejfölt egy gézzel bélelt szitába öntesz, majd 24 órán keresztül lecsöpögteted. Nagyon finom és olcsóbb mint a mascarpone. :)
2011. dec. 2. 19:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
Most 800 ft fél kiló Mascarpone az Auchanban.
2011. dec. 2. 19:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
21%
Első vagyok! Igazatok van összekevertem a ricottát a mascarponéval. Kezdek szenilis lenni:) A lecsepegtetett tejföl viszont jó ötlet, de zsirosabb, sűrűbb tejfölt használj.
2011. dec. 2. 20:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:

a tejföl lecsöpögtetés jó ötlet, de a tejföl savanyított termék, így csak olyan krémsajtszerűséget kapunk, ami pl kenyérre kenve finom.

sütibe kiérzik a savanykás íz.

a natúr krémsajtok , így a Maskarpone is "édes" (nem cukrozott, hanem természeténél fogva édes) tejszínből készülnek.

2011. dec. 3. 07:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
Igazad lehet kedves utolsó. És ha mondjuk a joghurtból csináljuk? Bár az is savanykás. :)
2011. dec. 3. 12:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:

nagyon sok házi krémsajt recept van a neten, de, hogy édes süteménykrémnek finom-e, sajnos nem tudom.

én az üzemi technológiát ismerem, ami friss tejszínből készül, mindenféle oltás, (savanyítás) nélkül.(tejszínkrémsajt)

végülis a túrós palacsinta is nagyon finom, pedig a túró is savanykás és még citromhéjat, levet is teszünk bele, persze jó sok cukrot is.:))

személy szerint ehhez a süteménmyhez áldoznék a Mascarponéra, vagy a Philadelphiára.

Kérdésedre, lecsöpögtetett joghurtból is lehet krémes finomságot nyernünk, de az is savanykás lesz, ami úgy is finom, ha krémsajtként és nem sütikrémként használjuk.

2011. dec. 3. 12:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!