Én erősen tervezgetem, hogy meglepem magam valami igazi, szaftos steakkel...
Tudom, nem karácsonyi menü, de úgy sincs karácsonyi hangulatom 10 éves korom óta, ez meg egy olyan dolog, amit tényleg nem eszik az ember minden nap... :)
2011. dec. 2. 11:44
2/12 anonim válasza:
Nálunk is steak :D
2011. dec. 2. 11:53
3/12 anonim válasza:
A tradícionális: halászlé, utána pedig rántott hal (tengeri és folyami vegyesen) franciasalátával és rizzsel, esetleg majonézes kukorica vagy majonézes krumpli a franciasaláta helyett. És természetesen megfelelő mennyiségű fehérbor.
2011. dec. 2. 12:11
4/12 anonim válasza:
Áh, és természetesen vacsora előtt egy almát szétvágunk annyi felé amennyien vagyunk az asztalnál. Bár ezt nem igazából táplálékként fogjuk fel szvsz.
2011. dec. 2. 12:15
5/12 anonim válasza:
hal és sajtos-spenótos hústekercs, meg sült malachusi! :D
2011. dec. 2. 12:29
6/12 anonim válasza:
Először a nagyiéknál esszük a tradicionális menüt: halászlé, sült hal, bejgli. Aztán itthon mi egy bizonyos Uncle Bens szószos kaját szoktunk csinálni. Durván nem karácsonyi étel, de egyszer sok évvel ezelőtt valamiért azt csináltuk karácsony egyik napján, és mivel az egyik kedvenc kajánk, így nálunk hagyománnyá vált ezt főzni. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!