Hol tudok kutya alakú mézeskalács formát venni/rendelni?
kapni nem hisezm, hogy kapsz, de csinálhatsz. én cicákat csináltam egyik éven, még ma is van belőlük karányonyfadísz.
mondjuk én tudok rajzolni, de , ha nem tudsz, akkor sütőpapírral másolj át mesekönyvből, azt rajzold át kemény kartonra, és tapátavágóval, vagy hegyes késsel szépen ki tudod vágni a tésztából a mintát.
Itt tudsz rendelni kutyust és sok más formát is:
Nem tudom, budapesti vagy-e, mert ott van a boltjuk, ahol személyesen is megveheted.
Cím: 1137 Budapest, Pozsonyi út 16.
Nyitva tartás:
Hétfő: 12-18
Kedd, szerda, péntek: 10-18
Csütörtök: 12-19
Szombat: 10-14
Természetesen a honlapról is megrendelheted, csak a szállítási díj elég drága (2000 Ft), és csak egy kiszúróforma miatt nem éri meg rendelni.
Köszi szépen, pont Golden retriever kellene.:)
Csak sajnos nem vagyok budapesti, elég messze lakok tőle.De lehet, hogy majd még rendelek több mindent és úgy megéri.
nyomtasd ki a képet, rajzold át, és csináld úgy, ahogy elsőként írtam. ez egy hihetetlenül egyszerű kutyaforma,szabadkézzel is 2 mp.
és nem minden évben akarsz majd kutyusformát csinálni.
csak segíteni szeretnék, nálunk is 6-700 forintot kérnek egy tök egyszerű forméért is a piacon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!