Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha nem puhul a hús és teszek...

Ha nem puhul a hús és teszek bele szódabikarbonát akkor nem fog érződni az étel ízén? Mennyit kellene bele tenni?

Figyelt kérdés
2011. nov. 27. 17:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
nem a paradicsopm miatt nem puhult meg, hanem mert nem vártad meg , hogy megfőjön...
2011. nov. 27. 19:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim ***** válasza:

Tegnap este is valaki pont ezt főzött. (Lehet, hogy te voltál?)

Írtuk, hogy kukta nélkül 2 óra kell neki minimum.

2011. nov. 27. 21:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 anonim ***** válasza:

"olyan nincs, hogy nem puhul a hús

olyan van, hogy nem főzöd elég ideig..."

Még nem főztél két éves kakast. Hetedik órája főztem és még mindig kemény volt. Itt tettem bele egy csipet szódabikarbónát és láss csodát, kezdett puhulni. Fél óra alatt készen lett.

Savanyú dolgok mindent keményítenek, Horváth Ilona könyve szerint káposzta a büdös életben nem tud puhára főni, ha korán adják hozzá a paradicsomot.

2018. febr. 18. 13:50
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!