Eszterházy tortát hogy kell megcsinálni?
Az alaprecept megvan, minden ok vele, összerakom a lapokat, csak azt nem tudom, hogy a tetején a fehér csokit hogy folyassam úgy rá, hogy az oldalára ne csurogjon le?
És az oldalára a diót hogyan lehet szépen rászórni? Kanállal próbáltam, de nem lett igazán szép.
:) nem baj, ha lecsorog az oldalán picit a fehércsoki, de úgy kend, félköríves mozdulatokkal, hogy ne follyon le (sok)
ha megvagy a tetővel, az oldalát sima tejszínhabbal kell lekenni és darált dióval panírozni úgy tudsz, hogy egyik kezedben van a torta, másikban egy marék dió és rálapogatod az odalára, így haladsz körbe körbe
közben ha akarod, úgy tudod forgatni a tortát, hogy mikor rálapítod a diót, a tortát tartó kezedet elfordítod, mondjuk vizszintesen jobbra, diós kéz elvesz, rajta marad valamennyi, megint egy marák diót felvesz és így tovább, míg mindenhol nem lesz dió
nem nehéz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!