Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Eszterházy tortát hogy kell...

Eszterházy tortát hogy kell megcsinálni?

Figyelt kérdés

Az alaprecept megvan, minden ok vele, összerakom a lapokat, csak azt nem tudom, hogy a tetején a fehér csokit hogy folyassam úgy rá, hogy az oldalára ne csurogjon le?

És az oldalára a diót hogyan lehet szépen rászórni? Kanállal próbáltam, de nem lett igazán szép.


2011. nov. 27. 13:51
 1/3 anonim ***** válasza:

:) nem baj, ha lecsorog az oldalán picit a fehércsoki, de úgy kend, félköríves mozdulatokkal, hogy ne follyon le (sok)

ha megvagy a tetővel, az oldalát sima tejszínhabbal kell lekenni és darált dióval panírozni úgy tudsz, hogy egyik kezedben van a torta, másikban egy marék dió és rálapogatod az odalára, így haladsz körbe körbe

közben ha akarod, úgy tudod forgatni a tortát, hogy mikor rálapítod a diót, a tortát tartó kezedet elfordítod, mondjuk vizszintesen jobbra, diós kéz elvesz, rajta marad valamennyi, megint egy marák diót felvesz és így tovább, míg mindenhol nem lesz dió

nem nehéz

2011. nov. 27. 14:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan igy cinálom,ahogy az első irta,csak egy magas torta állványra teszem a tortát és ugy forgatom.
2011. nov. 27. 16:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha van ecseted, azzal is felkenheted a folyékony csokit. Az oldalára én is kézzel szoktam feldobálni a reszeléket, diódarabokat.
2011. nov. 27. 18:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!