Tudnátok egy jó menüt ajánlani?
Figyelt kérdés
Jövőhét végén jön haza a párom külföldről és szeretnék neki egy meglepi vacsit csinálni:)
Csak az a gond, hogy szinte még soha nem főztem:) Még csak 17 éves vagyok. Szóval kellene valami olyan kaja ami nem hétköznapi, de viszont könnyen elkészíthető:) Meg kellene valami desszert is:)
Csirke húsit nem szereti úgyhogy olyat ne mondjatok:)
Köszi előre is:)
2011. nov. 26. 21:53
1/7 anonim válasza:
gyümölcsleves
rizibizi, párolt hal, sülttök püré(megsütöd majd lepaszírozod)
somlói vagy tiramisu, túrógolyóg, kókuszgolyó
2/7 anonim válasza:
Szerintem csinálj egy bolognait. Nem nehéz, nincs benne csirke, viszont finom, és egy jó borral romantikus vacsinak is szuper.
3/7 anonim válasza:
Lecsós sertésszelet kajának & shrek szelet desszertnek.
4/7 anonim válasza:
Rakott krumpli, csemege uborka- Előre elkészithető, csak megmelegited a készre sütött ételt a sütőben ha megéheztek.
5/7 anonim válasza:
Zeller krémleves, rántott sajt gesztenye püré,
6/7 anonim válasza:
Csinálhatsz bolognait is , ahogy már valaki írta, igazi darált marhából, azt a pasik szeretik :)
vagy persze az örök kedvenc, ami nem is nehéz, és tuti örülni fog neki az a rántott husi sült krumplival :)
7/7 anonim válasza:
Csülökpörkölt, nokedkivel. igazi pasihazaváró kaja.nemcsak a kezedet csókolja meg...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!