Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csipkebogyó teánál ki kell...

Csipkebogyó teánál ki kell venni a magokat, ha félbe van vágva?

Figyelt kérdés
2011. nov. 26. 15:35
 1/6 anonim ***** válasza:
minek? úgyis filterbe vagy szűrőbe teszed, nem?
2011. nov. 26. 15:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
1.-nek igaza van... Nem kell, de csak akkor, ha szűrőbe teszed. Mert ugye nem csak úgy beledobálod a teába??
2011. nov. 26. 16:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:

Ilyenem van, a felső. [link]


A kicsi tüskéktől tartok :))

2011. nov. 26. 17:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha félbe van vágva, és benne van a mag meg a szőrök, én kivenném. A szőr olyan, mint az üveggyapot.
2011. nov. 26. 17:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
használj kávéfiltert, abból nem jönnek ki a szőrök
2011. nov. 26. 18:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Mielőtt ízesítenéd, szűrd le aprólyukú szitán. Azon nem megy át a szőr, és kevésbé macerás, mint kimagozgatni. A csipkebogyót főzni nem szabad, mert elveszíti vitamintartalmát, csak jó meleg-majdnem forró vízben áztatni.
2011. nov. 27. 15:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!