Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csomagolási ötletek?

Csomagolási ötletek?

Figyelt kérdés

A férjemnek a karácsonyi bulin meg kell ajándékozni a kollégáit.

Kitalátam,hogy mindenkinek kis vegyes süti csomagot csinálok 5 félét.

Karácsonyi sütis fém dobozokat nem szeretnék venni,mert a legolcsobb is 1000ft körül van,és 10 vannak..

Köszi !!!

2011. nov. 24. 15:34
 1/9 anonim ***** válasza:
egyszer használatos műanyag doboz + csomagoló
2011. nov. 24. 15:41
 2/9 anonim ***** válasza:
Vagy papírtálcára tenném a sütiket szépen egymásra, és celofánba csomagolnám, karácsonyi szalaggal díszíteném. Vagy kisebb papírdobozokat kívülről bevonnék csomagolópapírral, tennék a belsejébe karácsonyi szalvétát, és ebbe raknám a sütiket.
2011. nov. 24. 15:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha van otthon befőttes vagy szélesebb szájú olajos üveged, azt szépen elmosod és abba is tehetsz bele sütiket. Az üvegek szájára pedig tehetsz szalagot vagy masnit.
2011. nov. 24. 15:59
 4/9 anonim ***** válasza:
*az üvegek nyakára masni vagy szalag (a szájára a tetejüket teszed) - bocsánat elírtam.
2011. nov. 24. 16:05
 5/9 anonim ***** válasza:

Készíthetsz ajándékdobozt is, nem olyan bonyolult:

[link]

Papírboltban olcsón kapsz nagyméretű keményebb papírokat, és egyszerűen összehajtogathatod dobozkának. Beleteszed a sütiket, esetleg átkötheted szalaggal is a dobozokat.

2011. nov. 24. 16:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Én kis batyukat csinálnék a sütiket karácsonyi szalvétára halmoznám a négy csücskét összefogva papirszalaggal összekötném ugy hogy a végei szépen álljanak ezt megismételném egy celofánnal is itt már diszesebben szalagoznám fel talán beleállitanék egy kisebb virgácsot is.
2011. nov. 24. 16:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Lehet kapni karácsonyi mintás papírtálcákat, arra tenném, majd műanyag fóliával lefedni és szines szalaggal átkötni.
2011. nov. 24. 16:27
 8/9 anonim ***** válasza:
múltkor már írtam a szaloncukor formájú csomagolást. egyszerű és alkalomhoz illő.ha tudsz varrni, akár karácsonyi mintás anyagból is lehetne, persze sütik fóliázva.szélén kis csipke, pl bordó-arany, zöld-arany stb nagyon szépek.
2011. nov. 24. 17:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Celofánba bagyuként becsomagolva, szalaggal-masnival átkötve
2011. nov. 25. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!