Miért kell a lasagnea alá rétegek közé besamel mártást tenni? Igy mennyivel lesz finomabb?
Figyelt kérdés
Most hallotam ,hogy van aki igy csinálja ...2011. nov. 22. 09:58
1/6 anonim válasza:
mert igy puhul meg a tészta. vagy te előtte megfőzöd a tésztát?
2/6 anonim válasza:
Bizony azért, hogy a tészta tudjon mit felszívni, mert azt bizony nyersen kell beletenni. Én úgy csinálom, hogy a bolognai ragut összekeverem a besamellel, és azt rakom a tészta közé + sajtot. Ráadásul így nem lesz annyira tömény húsos. Bár valaki úgy szereti...
3/6 anonim válasza:
Én meg bizony szeretem ha jó húsos,de azt én sem,ha már fullasztóan száraz a hús.Szóval igen,kell bele a sok,vastag húsréteg mellé(alá,felé,közé) a jó,frissen elkészített besamel mártás is,többek között azért,mert így jó,és így nem fullasztó.Sokkal finomabb,ha jó gazdagon nyakon van öntve besamellel.
4/6 anonim válasza:
Én is összekeverem a mártással a besamelt, szerintem így gusztább és finomabb is.
E szerint a recept szerint készítem: [link]
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Besamelel,fogom csinálni...
2011. nov. 22. 10:42
6/6 anonim válasza:
ne viccelődjetek már, bármilyen nagyobb nedvességtartalmú szósz elég a tészta felpuhításához, én sem csinálom mindig besamellel, van, hogy csak extra paradicsomos szószt használok vagy tejszínes szószt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!