Mi a kedvenc ételed?
előétel: tatárbeefsteak
főétel: betyárbatyu (csirkemell töltve apróravágott hagymával és baconnel) héjában sült burgonyával (félbevágva, tetjén sajt és bacon)
vagy
tintahal karika sült krumplival
desszert: jó minőségű jégkrém
vagy
vanília jégkrém krémlikőrrel (pl kávé likőrrel)
Előétel: tyúkhúsleves csigatésztával és sok répával
Főétel: töltött káposzta sok-sok tejföllel vagy a marhapörkölt...hmmmm megunhatatlan
Desszert:Igazi somlói galuska sok csokimázzal és tejszínhabbal!
betyárleves-sok pulykahusival, májjal, borsóval, répával, karfiollal, kevéske kis tésztával
fűszeres csirkemell almáva töltve, gombás-zöldséges rizottó, céklasaláta
túró kikeverve joghurttal, fahéjjal, reszelt citromés narancshéjjal, zöld almakockákkal és ez is leszórva fahéjjal
nyammi nyammi:)
neked mik?
Előétel - paradicsomleves
Főétel - milánói v bolognai spagi sok sajttal és kecsöppel
Desszert - túró rudi
Köszi! Mindenkinek ment a zöld kezecske :) Várom még a válaszokat egyébként. A tatárbífszteket miért szeretik ennyien amúgy?(Én nem ettem még)
Nekem kedvenc:
előétel : fácánleves vagy újházy tyúkhúsleves
főétel : bambuszos csirke, sült tésztával ( vagy valamilyen kínai kaja,abból akármikor akárhol akármennyit)
vagy mustáros-gombás szelet, mézes mustáros öntettel,párolt lilakáposzta , vajban sült krumpli
desszert : fúúúúú ebből túl sok van
szia. nekem a kedvenc
-előétel: Krémlevesek
-főétel: VADAS,Cordon Bleu krumplival
-desszert: gyümölcstorta
és neked kedves kérdező?
Hm... előétel halászlé
Főétel nagyon sok van :D
Desszert - somlói :)
sztrapacska
lecsó
cigánypecsenye
körömpörkölt
húsleves
(ezeket szeretem, am. mindent megeszek amit elém raknak kivéve a GOMBÁT)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!