Puhulni fog még a husom?
Figyelt kérdés
Cukorborsós szeletet főzök, már behabartam tejfölös liszttel a szószt és most teszem bele a hússzeleteket, lapocka) tovább főzöm az egészet, a kérdésem, hogy ha beleteszem a szószba a húsokat, az még puhul tovább igaz?2011. nov. 17. 13:25
2/5 A kérdező kommentje:
akkor megnyugodtam
2011. nov. 17. 13:35
3/5 anonim válasza:
Lassú tűzön fedő alatt párold a mártással, úgy a mártás sem ég le, és a hús is puha lesz.
4/5 anonim válasza:
Legközelebb fordítva csináld, előbb a húst főzd, utána jöjjön a szósz, ha már puha a hús. De puhulni fog így is, vedd tartalékra, kevergesd, nehogy leégjen. Ha kell, rakj hozzá vizet, úgy is elfő belőle.
5/5 anonim válasza:
Igen, először a husit szoktuk készre főzni, párolni, sütni, vagy amit akarsz. A mártás, vagy szósz már csak az után kerül rá. De így is fincsi lesz, ha valóban odafigyelsz rá, hogy a mártás be ne sűrűsödjön annyira, hogy leégjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!