Miért marad mostanában a rántott húsom piros színű?
Figyelt kérdés
Pedig átsül és mégis.2010. dec. 20. 17:17
1/2 anonim válasza:
www.no-salty.hu-n kérdezd meg a szakácsoktól.
2/2 anonim válasza:
Nem volt tökéletes a véreztetés, esetleg egy alapból élénkebb színű húsrészt sütöttél meg. Egyébként a hús kémiája elég bonyolult, sok befolyásoló tényező lehet.
De bármi is okozza, a különbség csak annyi, hogy "pirosan" eszed meg :)
A zöld színtől óvakodj, a piros mehet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!