Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért marad mostanában a...

Miért marad mostanában a rántott húsom piros színű?

Figyelt kérdés
Pedig átsül és mégis.
2010. dec. 20. 17:17
 1/2 anonim ***** válasza:
www.no-salty.hu-n kérdezd meg a szakácsoktól.
2010. dec. 20. 17:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem volt tökéletes a véreztetés, esetleg egy alapból élénkebb színű húsrészt sütöttél meg. Egyébként a hús kémiája elég bonyolult, sok befolyásoló tényező lehet.

De bármi is okozza, a különbség csak annyi, hogy "pirosan" eszed meg :)

A zöld színtől óvakodj, a piros mehet! :)

2010. dec. 20. 17:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!