A lasgane tészta lapot megfőzitek mielőtt rá rakjátok a tölteléket?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat !!!2011. nov. 16. 13:28
1/7 anonim válasza:
Dehogy is! CSak kicsit levesebb legyen a húsos tölti. Az majd megpuhítja a tésztát.
4/7 anonim válasza:
Nem kell megfőzni. Kb fél liter vízből 1 evőkanál liszttel paradicsomos mártást (vagy inkább levest) főzöl, és ezt teszed a darált húsos töltelékre (abba nem kell semmi folyadék ezen kívül). A tészta be fogja szívni.
Egyébként én a tésztát is házilag gyúrom: 1 tojás + 20 deka liszt és amennyi vizet felvesz.
5/7 anonim válasza:
Ha akarod megfőzöd, ha akarod nem. Elvileg sütés közben felissza a nedvességet és megfő.
6/7 anonim válasza:
Nem kell megfőzni. Amúgy én is házilag gyúrom, 1 tojás+amennyi lisztet felvesz. Nem macerás, míg a húsos szósz készül, addig a tésztát is össze lehet dobni és nyújtani. Megéri, mert sokkal finomabb.:)
7/7 anonim válasza:
Én boltit használok és nem főzöm elő. A ragu és a besamel segítségével sütés közben pont tökéletesre fő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!