Besamel mártáshoz a rétesliszt jó?
Figyelt kérdés
kevergetem itt a cuccot egy ideje, de nem lesz sűrűbb. A recept elvileg jó lenne, tehát az arányok okésak...2011. nov. 15. 22:23
1/6 anonim válasza:
hááát, ha nem sűrűsödik, akkor adnék hozzá még lisztet...ha más nincs otthon.
2/6 A kérdező kommentje:
100g vaj, 60 g liszt, 1 l tej- ezek játszanak (velem....). Más receptek alapján ezt az arányt jónak ítéltem. Valaki esetleg nagyon nem ért egyet?
Köszönöm a választ, az lesz, ha nem írtok mást, és ha nem változik semmi....
2011. nov. 15. 22:33
5/6 anonim válasza:
itt egy anyaghányad
15 dkg liszt, 15 dkg vaj, 7 dl tej (csipet só, bors és szerecsendió)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Végül lisztet tettem még bele, és arra a következtetésre jutottam, hogy mivel mérleg híjján a "púpozott evőkanál = 2 dkg"-módszerrel dolgoztam, de nem gondoltam arra, hogy a rétesliszt könnyebb, mint a rendes, nem 6 deka volt az a 3 kanálnyi liszt, hanem kevesebb. A desszert.eu receptje alapján dolgoztam, ezért nem akarom elhinni, hogy nem jók a megadott mennyiségek:)
2011. nov. 17. 09:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!