Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Marha steaket hogy sütitek?

Marha steaket hogy sütitek?

Figyelt kérdés
Tegnap vettem gyönyörű marha felsált szeletben, ki is találtam hogy steak lesz belőle, hogy sütitek meg hogy ne legyen rágós, még sütés után három óra múlva se, ja és angolosra szeretném sütni. Hány perc egy egy oldala és van e valami trükk hogy omlós maradjon, illetve, fűszer, só mikor kerül rá és mik? Bevált házi tippeket várok, tudom kéne érlelni a húst, de sajna ez hirtelen ötlet volt mára kell tehát nem lesz érlelve.
2009. máj. 9. 12:10
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem felsálból nem tudsz steaket sütni, azt párolni kell.


Bélszín, rostélyos, hátszín az ami jó steaknek.

Kevés iseig kell sütni (nálunk 1-1 perc mindkét oldala, sózni csak sütés után. Én csinálok rá szószt amivel bekenem, kicsit állnihagyom és utána sütöm.

A steak mindíg megkeményedik, ha kihül, csak frissensütve jó.

2009. máj. 9. 12:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!