Hogy a fahéjas csigát?
Akiknek elektromos sütője van:
a fahéjas csigát(kelt tésztát), hány fokon, mennyi ideig és melyik soron sütitek? mert ha sütési táblázat szerint sütöm megszárad a teteje, kemény lesz:(
de a muffinnal is így vagyok.az még egyszer sem sikerült:(
nem légkeveréses a sütőm.
válaszokat köszönöm!
nekem még ilyen sincs, hogy alsó-felső láng. körívben megy a láng és négy fokozaton. a legmagasabbon kezdem
a sütést, a tepsit a középre helyezett rácsra teszem.
10 perc múlva visszaveszem közepesre és még sütöm kb 20 percet.
a kakaós csigát (kelt ) és a muffinjaimat is így sütöm.
én mindent 180 fokon kezdek sütni, ahol kell, félidőben lejjebb veszem 160 fokra.
középen sütöm, előmelegített sütőben. kb.25-30percig.
Én is középre teszem, alsó "lánggal", 180 fok-on. Aztán amikor illata van már (kb 10 perc elteltével), felsőlángra teszem és lejjebb veszem kb 160 fokra. ?ég 5-10 perc, s kész.
Mindig előmelegített sütőben sütöm. Muffint hasonlóan, de ott tűpróbát is használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!